ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "ΝΕΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ" (Καν.1169/2011)
Σάββατο 27/5/2017, 10.00-15.00

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

  1. Οι πρόσφατες και επικείμενες αλλαγές της νομοθεσίας σχετικά με την επισήμανση των τροφίμων.
  2. Οι απαιτήσεις της νομοθεσίας σχετικά με τις πληροφορίες για τα τρόφιμα και οι ευθύνες των υπεύθυνων επιχειρήσεων τροφίμων.
  3. Ποιες είναι οι υποχρεωτικές πληροφορίες για τα τρόφιμα.
  4. Ορισμοί και επεξηγήσεις.
  5. Αλλεργιογόνες ουσίες.
  6. Υποχρεώσεις επιχειρήσεων που διαθέτουν χύδην (χύμα) τρόφιμα.
  7. Διατροφική δήλωση (απλή/σύνθετη), πότε είναι υποχρεωτική.
  8. Ειδικές διατάξεις για την παράλειψη ή μη των πληροφοριών για τα τρόφιμα.
  9. Κυρώσεις και χαρακτηρισμός τροφίμων με ελλιπή επισήμανση.
  10. Ανακεφαλαίωση – Συζήτηση.
  11. Case study.


ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

  • Στελέχη Επιχειρήσεων Τροφίμων
  • Επιστήμονες του κλάδου των Τροφίμων (Κτηνιάτρους, Γεωπόνους, Τεχνολόγους Τροφίμων – Ζωικής παραγωγής – Φυτικής παραγωγής, Χημικούς)
  • Φοιτητές (σχολών σχετικών με τον κλάδο των Τροφίμων)
  • Επιχειρήσεις τροφίμων που διαθέτουν χονδρικώς συσκευασμένα και χύδην (χύμα) τρόφιμα.


ΟΦΕΛΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

  • Κατανόηση & Αποσαφήνιση των απαιτήσεων της νομοθεσίας
  • Απόκτηση ικανότητας σύνταξης ορθής επισήμανσης.
  • Πρόληψη πιθανών προβλημάτων λόγω λανθασμένης ή ελλιπούς επισήμανσης.
  • Εναρμόνιση επιχειρήσεων με τα νέα δεδομένα.
  • Χορήγηση πιστοποιητικού παρακολούθησης.


ΕΙΣΗΓΗΣΗ

  • Ιωαννίδης Χρήστος - Εκπαιδευτής του προσωπικού των Ελεγκτικών Αρχών & Φορέων που διενεργούν τον Επίσημο Έλεγχο Τροφίμων, Απόστρατος Αξιωματικός Υγειονομικού, Ιδρυτικό Στέλεχος του ΕΦΕΤ
  • Σίσκος Ηλίας - Mphil, Τεχνολόγος Τροφίμων


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

  • Τόπος Διεξαγωγής: Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27)
  • Αιτήσεις συμμετοχής : www.foodlaw.gr
  • Κόστος συμμετοχής: 80€(+ΦΠΑ)
  • Μειωμένο κόστος για φοιτητές: 70€(+ΦΠΑ)(απαραίτητη η επίδειξη φοιτητικού πάσου)
  • Στοιχεία επικοινωνίας και αιτήσεων συμμετοχής: τηλ. 2310328008 & email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Υποβολή αιτήσεων έως 26-5-2017.

    Δηλώστε Συμμετοχή

 Για εργαζόμενους – ελεύθερους επαγγελματίες – επιστήμονες του χώρου:


Για Φοιτητές:



Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27, 4ος όροφος).

Είναι διάρκειας 5 ωρών: 10.00-15.00.

Για να κατοχυρωθεί η συμμετοχή σας, αποστέλλετε την αίτηση και καταθέτετε το ποσό σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς.

Η κράτηση της θέσης στο όνομά σας επιβεβαιώνεται από τη Foodlaw Consulting τηλεφωνικώς ή μέσω email.

To κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 80€ (+ΦΠΑ).

Για φοιτητές, το κόστος ανέρχεται στο ποσό των 70€ (+ΦΠΑ).

Eurobank 0026.0257.20.0201279988

IBAN GR9202602570000200201279988

Πειραιώς 5226-076850-654

IBAN GR9301722260005226076850654

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση καλέστε στο τηλ. 2310328008.

  Refresh Captcha  
  

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ


Σεμινάριο (Καν.1169/2011)

Σύμβουλος ποιότητας & ασφάλειας τροφίμων

ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ


Σεμινάριο

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

  • molos
  • lepetit
  • patafritas
  • argos
  • FAMIGLIANO
  • mebgal
  • elliniki-nostimia
  • 4all
  • gyros
  • akadhmia
  • roumel
  • kunrol
  • kitchen-bar
  • ab-vasilopoulos
  • leontiadh
  • prassas
  • minerva
  • giradiko
  • spitiko
  • enkarpw
  • zakoma
  • taste-hellas
  • aferof
  • parfait
  • meletiadis
  • sofis
  • ouzounoglou
  • allotino
  • spoon
  • KRITIKOS
  • tsagkas-foods
  • seven2seven
  • tiganies-kai-sxares
  • talgo
  • miltos
  • habanera
  • umbrellas
  • agrifredda
  • mart
  • to-ellhniikon
  • pizza-fan
  • santo-wines
  • galh
  • estrella
  • lina
  • makedonia
  • jerrys
  • panagopoulos
  • subito