''ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ-ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ''


Tετάρτη  27/1/2021, 10.00πμ  Διάρκεια: 5 ώρες

Θεματολογία

Θεματική Ενότητα Νερό:

  1. Το πόσιμο νερό ως φορέας μετάδοσης ασθενειών
  2. Υδατογενείς ασθένειες (Vibrio, Legionella, Tυφοειδής πυρετός κτλ)
  3. Μικροβιολογικές αναλύσεις νερού
  4. Μέθοδοι αναλύσεων νερού στο εργαστήριο αναλύσεων
  5. Νομοθετικό πλαίσιο μικροβιολογικών αναλύσεων νερού για τις επιχειρήσεις τροφίμων

 

Θεματική Ενότητα Τρόφιμα:

  1. Τροφοδηλητηριάσεις από παθογόνα βακτήρια (Campylobacter, Clostridium botulinum, Staphylococcus aureus, Listeria, Salmonella, Ε. coli, Enterobacteriacae κτλ)
  2. Μέτρα προφύλαξης σε επιχειρήσεις τροφίμων
  3. Μικροβιολογικές αναλύσεις τροφίμων
  4. Μέθοδοι αναλύσεων τροφίμων στο εργαστήριο αναλύσεων
  5. Νομοθετικό πλαίσιο αναλύσεων τροφίμων για τις επιχειρήσεις τροφίμων

 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

  • Στελέχη Επιχειρήσεων Τροφίμων
  • Επιστήμονες του κλάδου των Τροφίμων (Κτηνιάτρους, Γεωπόνους, Τεχνολόγους Τροφίμων – Ζωικής παραγωγής – Φυτικής παραγωγής, Χημικούς)
  • Φοιτητές (σχολών σχετικών με τον κλάδο των Τροφίμων)

 

ΟΦΕΛΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ 

  • Εμπέδωση των μικροβιολογικών κινδύνων στα τρόφιμα και στο νερό
  • Κατανόηση της νομοθεσίας αναλύσεων τροφίμων & νερού
  • Αποσαφήνιση των αναλύσεων που απαιτούνται
  • Σημαντικό επαγγελματικό εφόδιο στην ανταγωνιστική αγορά εργασίας

 

Χορήγηση πιστοποιητικού παρακολούθησης

" ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ-ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ’’

από τη Foodlaw Consulting

 


ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ

  1. Ιωαννίδου Δήμητρα

Τεχνολόγος Τροφίμων MSc

Επικεφαλής επιθεωρήτρια συστημάτων ISO

Σύμβουλος Επιχειρήσεων Τροφίμων

Εκπαιδεύτρια Μητρώου ΕΦΕΤ

  1. Δρ. Αναστασία Τσιώλα

Βιολόγος

Μεταδιδακτορική ερευνήτρια

Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας του zoom. O Τρόπος σύνδεσης θα γίνει με την αποστολή link.

Κόστος συμμετοχής: 65€

Μειωμένο κόστος για φοιτητές: 55 € (απαραίτητη η αποστολή του φοιτητικού πάσου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

 

Για την συμμετοχή σας χρειάζεται να γίνει η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης και η κατάθεση του ποσού σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς.

  1. Eurobank 0026.0257.20.0201279988 IBAN GR9202602570000200201279988
  2. Πειραιώς 6077010212281 IBAN GR75 0171 0770 0060 7701 0212 281
  3. Εθνική 878/512081-05 IBAN GR7101108780000087851208105
  4. ALPHA BANK 712.00.2310.035666 IBAN: GR06 0140 7120 7120 0231 0035 666                                                                                                             ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΧΡ. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

    Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας του zoom.

    O Τρόπος σύνδεσης θα γίνει με την αποστολή link.

    ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΩΣ 22/1/2021. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

     

    Δηλώστε Συμμετοχή

 

 Για εργαζόμενους – ελεύθερους επαγγελματίες – επιστήμονες του χώρου:


Για Φοιτητές:



 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση καλέστε στο τηλ. 2310328008  ή επικοινωνήστε μεσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ-ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ


Σεμινάριο

Σύμβουλος ποιότητας & ασφάλειας τροφίμων

ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ


Σεμινάριο

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

  • agrifredda
  • to-ellhniikon
  • elliniki-nostimia
  • ep
  • 4all
  • meletiadis
  • minerva
  • gyros
  • patafritas
  • kitchen-bar
  • royal-hotel
  • tsagkas-foods
  • eurosnack
  • lepetit
  • FAMIGLIANO
  • tiganies-kai-sxares
  • habanera
  • mebgal
  • zakoma
  • roumel
  • pizza-fan
  • papaioanou
  • estrella
  • santo-wines
  • spoon
  • argos
  • prassas
  • allotino
  • taste-hellas
  • miltos
  • galh
  • spitiko
  • talgo
  • parfait
  • makedonia
  • ouzounoglou
  • enkarpw
  • akritidis
  • panagopoulos
  • leontiadh
  • sofis
  • kunrol
  • lina
  • molos
  • jerrys
  • mart
  • subito
  • giradiko
  • akadhmia
  • seven2seven
  • kefir
  • ab-vasilopoulos
  • umbrellas
  • aferof
  • green-pack
  • KRITIKOS