Άδειες λειτουργίας υγειονομικού ενδιαφέροντος

Άδεια λειτουργίας υγειονομικού ενδιαφέροντος 

- Ενδιαφέρεσθε να ιδρύσετε ένα νέο κατάστημα - επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος
- Θέλετε να αντικαταστήσετε την ήδη υπάρχουσα άδειά σας; 
- Θέλετε να επεκτείνετε την επιχείρηση τροφίμων σας προσθέτοντας επιπλέον δραστηριότητες; 
- Θέλετε να νομιμοποιήσετε τον υπαίθριο χώρο, υπόγειο, πατάρι κτλ της επιχείρησής σας; 
- Θέλετε να ιδρύσετε ένα εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, εργαστήριο αρτοποιίας, εργαστήριο παραγωγής κρεατοσκευασμάτων, εργαστήριο παραγωγής ζυμαρικών κτλ και δε γνωρίζετε από πού να ξεκινήσετε; 
- Ή ενδιαφέρεστε για ένα νέο παντοπωλείο, εστιατόριο, ιχθυοπωλείο, πρατήριο άρτου, αναψυκτήριο κτλ; Δυσκολεύεστε στην έκδοση άδειας από την πυροσβεστική, την πολεοδομία, το Δήμο κτλ; 
- Δε γνωρίζετε τι είναι η Τεχνική έκθεση που σας ζητούν από το Υγειονομικό; 
- Έχετε απορίες για το αν μπορείτε να ανοίξετε ένα κατάστημα λιανικής ή χονδρικής τροφίμων στο κτίριο όπου επιλέξατε να στεγάσετε το επιχειρηματικό σας σχέδιο; 
- Δε γνωρίζετε τι επιτρέπει και τι απαγορεύει η νομοθεσία για τις άδειες λειτουργίας υγειονομικού ενδιαφέροντος;


Η λύση είναι μία και είναι δίπλα σας: ο κατάλληλος σύμβουλος επιχειρήσεων τροφίμων της Foodlaw Consulting με γνώση και κατάρτιση, με εμπειρία και τεχνογνωσία στην αδειοδότηση των επιχειρήσεων Τροφίμων, που μπορεί να αναλάβει εξ ολοκλήρου να υλοποιήσει όλο το επιχειρηματικό σας σχέδιο-όνειρο από την πρώτη μέρα μέχρι την τελική έκδοση άδειας και την παράδοση.

Πριν ιδρύσετε ένα νέο κατάστημα- επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος, συστήνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τον απαραίτητο προέλεγχο, διότι δε χορηγείται άδεια σε όλους τους χώρους.

Άδειες ίδρυσης και λειτουργίας υγειονομικού ενδιαφέροντος

Ενδεικτικά για την έκδοση μίας μέσης δυσκολίας άδειας λειτουργίας υγειονομικού ενδιαφέροντος ο σύμβουλος της Foodlaw Consulting αναλαμβάνει:

  1. την απαραίτητη ενημέρωση για το ποια βήματα πρέπει να γίνουν κατά προτεραιότητα προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα και χρόνος
  2. τον επιτόπιο έλεγχο του χώρου που σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε για την ίδρυση της επιχείρησής σας
  3. τη συμβουλευτική για τον τρόπο με τον οποίο θα στηθεί, προκειμένου να πληροί όλες τις απαραίτητες από τη νομοθεσία προϋποθέσεις
  4. την εκπροσώπησή σας σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες για την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών και παραλαβή των σχετικών εγγράφων
  5. τη σύνταξη σχεδιαγραμμάτων για Δήμο, Πυροσβεστική κτλ
  6. τη σύνταξη τεχνικής έκθεσης που ζητώνται από υπηρεσίες, όπως το Υγειονομικό, η Κτηνιατρική κτλ;
  7. την υποστήριξη της επιχείρησής σας -μέχρι την έκδοση της άδειας- σε περίπτωση κίνησης διαδικασίας κυρώσεων από ελεγκτικές αρχές
  8. σύνταξη διαγραμμάτων ροής για το Υγειονομικό, Κτηνιατρική κτλ
  9. εκπόνηση μελέτης HACCP – πλέον προαπαιτούμενο για αδειοδότηση
  10. εκπαίδευση προσωπικού σε θέματα υγιεινής & ασφάλειας τροφίμων – πλέον προαπαιτούμενο για αδειοδότηση.


Ο παραπάνω "δεκάλογος" αποτελεί μία καλή αρχή για κάθε νέο επιχειρηματία που θέλει να συστήσει μία νόμιμη και υγιή επιχείρηση στον τομέα των τροφίμων.

Επικοινωνήστε μαζί μας και η όποια απορία σας θα επιλυθεί. 

Δείτε επίσης Δικαιολογητικά άδεια εργαστηρίου τροφίμων


ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

  • KRITIKOS
  • FAMIGLIANO
  • galh
  • santo-wines
  • meletiadis
  • patafritas
  • zakoma
  • gyros
  • leontiadh
  • ouzounoglou
  • argos
  • makedonia
  • mebgal
  • taste-hellas
  • elliniki-nostimia
  • habanera
  • umbrellas
  • tiganies-kai-sxares
  • to-ellhniikon
  • kunrol
  • pizza-fan
  • aferof
  • akadhmia
  • kitchen-bar
  • mart
  • roumel
  • tsagkas-foods
  • prassas
  • talgo
  • minerva
  • enkarpw
  • parfait
  • miltos
  • ab-vasilopoulos
  • 4all
  • seven2seven
  • jerrys
  • molos
  • estrella
  • spoon
  • panagopoulos
  • allotino
  • lina
  • lepetit
  • giradiko
  • sofis
  • agrifredda
  • subito
  • spitiko