Foodlaw Consulting | Όρια ουσιών μέσα και επάνω σε τρόφιμα

Όρια ουσιών μέσα και επάνω σε τρόφιμα

Στις 10 Ιουλίου 2019 δημοσιεύτηκε ο Κανονισμός της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με τα ανώτατα όρια καταλοίπων συγκεκριμένων ουσιών, που χρησιμοποιούνται μέσα ή πάνω σε τρόφιμα. Οι ουσίες στις οποίες αναφέρεται ο συγκεκριμένος Κανονισμός είναι: Μεθυλεστέρας του 2,5-διχλωροβενζοϊκού οξέος, μανδιπροπαμίδη και προφοξυδίμη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Κανονισμός 2019/1176 όρια ουσιών μέσα και επάνω σε τρόφιμα

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε απάντηση σε όλα τα υγειονομικά θέματα!

τηλ.2310328008 

#Foodlaw Consulting #Συμβουλευτική στη νομοθεσία τροφίμων


ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

  • green-pack
  • akadhmia
  • ab-vasilopoulos
  • talgo
  • vinum
  • eurosnack
  • leontiadh
  • enkarpw
  • KRITIKOS
  • agrifredda
  • aferof
  • tsagkas-foods
  • spoon
  • galh
  • taste-hellas
  • alexoudi
  • FAMIGLIANO
  • roumel
  • mart
  • giradiko
  • katselis
  • miltos
  • panagopoulos
  • hlios
  • zakoma
  • akritidis
  • gyros
  • papaioanou
  • royal-hotel
  • dimitrakas
  • habanera
  • prassas
  • lepetit
  • ep
  • jerrys
  • minerva
  • makedonia
  • parfait
  • mebgal
  • kunrol
  • pizza-fan
  • meletiadis
  • elliniki-nostimia
  • estrella
  • ouzounoglou
  • argos
  • molos
  • seven2seven
  • patafritas
  • kitchen-bar
  • allotino
  • marws
  • subito
  • umbrellas
  • 4all
  • tiganies-kai-sxares
  • sofis
  • lina
  • falafel
  • kefir
  • spitiko
  • santo-wines
  • foul-meze
  • to-ellhniikon
Κέντρο Συμβούλων Επιχειρήσεων τροφίμων

Κέντρο Συμβούλων Επιχειρήσεων τροφίμων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μιχαήλ Χουρμούζη 18,
Θεσσαλονίκη 544 53
Τηλ.: 2310328008
Fax. :2310437922