HACCP-ISO-BRC-IFS

Η νομοθεσία των τροφίμων και ποτών υποχρεώνει κάθε επιχείρηση τροφίμων με παραγωγική διαδικασία να εφαρμόζει σύστημα HACCP. Το σύστημα αυτό ουσιαστικά είναι ένα εργαλείο με το οποίο ελέγχονται όλοι οι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την παραγωγή ενός τροφίμου. Η μελέτη HACCP εκπονείται μόνο από επιστήμονα στον τομέα των τροφίμων (Τεχνολόγο τροφίμων, Χημικό τροφίμων, Γεωπόνο, Κτηνίατρο) και αποτελεί μία σιγουριά για τον κάθε επιχειρηματία ότι τα προϊόντα που προσφέρει στους καταναλωτές είναι ασφαλή και ποιοτικά. Τα τελευταία χρόνια η μελέτη HACCP είναι πολύ διαδεδομένη και για έναν επιπλέον λόγο. Αποτελεί και διαφημιστικό εργαλείο, μιας και είναι συνώνυμο του "ελεγμένου ποιοτικού τροφίμου". Επιπρόσθετα οι εταιρίες που εφαρμόζουν HACCP, μπορούν να εξάγουν στο εξωτερικό. Αν ενδιαφέρεστε να εξάγετε τα προϊόντα σας στο εξωτερικό πέρα από τη μελέτη HACCP μπορεί να ζητηθεί πιστοποιητικό ISO 22000, μελέτη-πιστοποίηση BRC, μελέτη IFS, πιστοποίηση kosher, Αμερικάνικο σύστημα ποιότητας FSP (FOOD SAFETY PLAN).

Η Foodlaw Consulting εκπονεί μελέτες HACCP σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2005, μελέτες BRC, μελέτες IFS, μελέτες σύμφωνα με το ISO 9001 καθώς και προετοιμάζει τις επιχειρήσεις για τις επιθεωρήσεις πιστοποίησης από το φορέα Πιστοποίησης. Είμαστε δίπλα σας για την εκπόνηση μελετών ασφάλειας τροφίμων, την αναθεώρηση παλιότερων μελετών προκειμένου να τις ενημερώσουμε-επικαιροποιήσουμε σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα.

Ενδεικτικά μια μελέτη HACCP αφορά τα διαγράμματα της ροής της παραγωγής, την ανάλυση όλων των κινδύνων κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, τις προδιαγραφών των προϊόντων κ.α.


ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

  • marws
  • habanera
  • zakoma
  • foul-meze
  • KRITIKOS
  • seven2seven
  • minerva
  • papaioanou
  • pizza-fan
  • sofis
  • leontiadh
  • makedonia
  • tiganies-kai-sxares
  • meletiadis
  • katselis
  • galh
  • parfait
  • hlios
  • miltos
  • tsagkas-foods
  • alexoudi
  • lina
  • falafel
  • estrella
  • aferof
  • giradiko
  • ep
  • akadhmia
  • allotino
  • mebgal
  • elliniki-nostimia
  • subito
  • lepetit
  • prassas
  • umbrellas
  • kefir
  • taste-hellas
  • roumel
  • ab-vasilopoulos
  • royal-hotel
  • eurosnack
  • molos
  • green-pack
  • FAMIGLIANO
  • kitchen-bar
  • enkarpw
  • jerrys
  • ouzounoglou
  • gyros
  • spoon
  • vinum
  • kunrol
  • argos
  • agrifredda
  • akritidis
  • panagopoulos
  • to-ellhniikon
  • santo-wines
  • spitiko
  • 4all
  • talgo
  • mart
  • patafritas
  • dimitrakas
Κέντρο Συμβούλων Επιχειρήσεων τροφίμων

Κέντρο Συμβούλων Επιχειρήσεων τροφίμων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μιχαήλ Χουρμούζη 18,
Θεσσαλονίκη 544 53
Τηλ.: 2310328008
Fax. :2310437922