Νομοθεσία έγκρισης νέου τροφίμου

H Foodlaw σας ενημερώνει ότι στις 8 Οκτωβρίου 2019 δημοσιεύτηκε ο Εκτελεστικός Κανονισμός (ΕΕ) 2019/1686 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που αφορά την έγκριση της επέκτασης της χρήσης απομονωμένης πρωτεΐνης ορού γάλακτος βοοειδών ως νέου τροφίμου.

Η απομονωμένη βασική πρωτεΐνη ορού γάλακτος βοοειδών είναι σκόνη υποκίτρινου γκρίζου χρώματος που λαμβάνεται από αποκορυφωμένο γάλα βοοειδών μέσω μιας σειράς βημάτων απομόνωσης και καθαρισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Δείτε όλο το νέο Κανονισμό 2019/1686 για το νέο τρόφιμο.

#Foodlaw Consulting


ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

  • marws
  • to-ellhniikon
  • galh
  • akritidis
  • tsagkas-foods
  • lina
  • enkarpw
  • green-pack
  • tiganies-kai-sxares
  • ouzounoglou
  • FAMIGLIANO
  • katselis
  • kitchen-bar
  • habanera
  • sofis
  • miltos
  • prassas
  • argos
  • parfait
  • meletiadis
  • zakoma
  • seven2seven
  • kefir
  • taste-hellas
  • akadhmia
  • spoon
  • agrifredda
  • jerrys
  • eurosnack
  • kunrol
  • vinum
  • umbrellas
  • spitiko
  • leontiadh
  • minerva
  • subito
  • aferof
  • lepetit
  • ps2-removebg-preview
  • foul-meze
  • dimitrakas
  • santo-wines
  • 4all
  • papaioanou
  • mart
  • farina casa
  • mebgal
  • alexoudi
  • panagopoulos
  • falafel
  • molos
  • biscotti
  • patafritas
  • roumel
  • estrella
  • elliniki-nostimia
  • ab-vasilopoulos
  • gyros
  • talgo
  • LOGO
  • makedonia
  • hlios
  • KRITIKOS
  • giradiko
  • allotino
  • ep
  • royal-hotel
  • pizza-fan
  • logo
Κέντρο Συμβούλων Επιχειρήσεων τροφίμων

Κέντρο Συμβούλων Επιχειρήσεων τροφίμων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μιχαήλ Χουρμούζη 18,
Θεσσαλονίκη 544 53
Τηλ.: 2310328008
Fax. :2310437922