Νομοθεσία τροφίμων 2019 σε ισχύ | υδροκυανικό οξύ και ερουκικό οξύ

Νομοθεσία τροφίμων 2019 σε ισχύ | υδροκυανικό οξύ και ερουκικό οξύ

Η Foodlaw σας ενημερώνει ότι στις 7 Νοεμβρίου 2019 δημοσιεύτηκε ο Κανονισμός 2019/1870 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που τροποποιεί και διορθώνει τον Κανονισμό 1881/2006 και αφορά τα μέγιστα επιτρεπτά όρια ερουκικού οξέος σε φυτικά έλαια-λίπη, τα μέγιστα επιτρεπτά όρια ερουκικού οξέος σε μουστάρδα και υδροκυανικού οξέος σε πυρήνες βερίκοκου. 

Ρωτήστε μας για τις εξαιρέσεις της νομοθεσίας των τροφίμων! τηλ. 2310328008

Νομοθεσία τροφίμων 2019 σε ισχύ υδροκυανικό οξύ και ερουκικό οξύ

#HACCP #ISO 22000:2018 #Αναλύσεις τροφίμων


ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

  • taste-hellas
  • parfait
  • meletiadis
  • sofis
  • talgo
  • giradiko
  • umbrellas
  • elliniki-nostimia
  • to-ellhniikon
  • minerva
  • tiganies-kai-sxares
  • roumel
  • ep
  • allotino
  • kefir
  • mebgal
  • leontiadh
  • ouzounoglou
  • 4all
  • KRITIKOS
  • eurosnack
  • galh
  • pizza-fan
  • miltos
  • seven2seven
  • prassas
  • patafritas
  • molos
  • ab-vasilopoulos
  • makedonia
  • agrifredda
  • aferof
  • enkarpw
  • tsagkas-foods
  • lepetit
  • zakoma
  • akadhmia
  • royal-hotel
  • santo-wines
  • papaioanou
  • spitiko
  • lina
  • kitchen-bar
  • panagopoulos
  • gyros
  • jerrys
  • habanera
  • spoon
  • subito
  • mart
  • kunrol
  • estrella
  • argos
  • FAMIGLIANO