ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΗΑCCP

Το κόστος της μελέτης HACCP εξαρτάται από τη δραστηριότητα της επιχείρησης και τα προιόντα που παράγει ή διακινεί. Η μελέτη HACCP είναι υποχρεωτική για όλες τις επιχειρήσεις που έχουν παραγωγική διαδικασία σύμφωνα με τη νεα υγειονομική διάταξη (ΦΕΚ 2161/Β/23-6-2017). Η μελέτη HACCP είναι υποχρεωτική επίσης για τις επιχειρήσεις που κάνουν χονδρική πώληση (σούπερ μάρκετ, αποθήκες χονδρικού εμπορίου κτλ)

Εμπιστευτείτε έμπειρους επιστήμονες για την εκπόνηση της μελέτης HACCP της επιχείρησης σας.

Επικοινωνήστε με τη Foodlaw consulting για να σας ενημερώσουμε για το τι είναι μελέτη HACCP, τι πρέπει να περιλαμβάνει αλλά και ποιο είναι το κόστος της.

 


ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

  • mebgal
  • to-ellhniikon
  • prassas
  • tsagkas-foods
  • taste-hellas
  • spitiko
  • umbrellas
  • FAMIGLIANO
  • allotino
  • foul-meze
  • aferof
  • sofis
  • akadhmia
  • elliniki-nostimia
  • patafritas
  • ouzounoglou
  • green-pack
  • 4all
  • hlios
  • kunrol
  • zakoma
  • leontiadh
  • akritidis
  • katselis
  • giradiko
  • meletiadis
  • lina
  • parfait
  • santo-wines
  • agrifredda
  • eurosnack
  • minerva
  • tiganies-kai-sxares
  • alexoudi
  • spoon
  • galh
  • roumel
  • KRITIKOS
  • gyros
  • kefir
  • seven2seven
  • subito
  • estrella
  • molos
  • falafel
  • miltos
  • kitchen-bar
  • argos
  • royal-hotel
  • papaioanou
  • talgo
  • pizza-fan
  • jerrys
  • habanera
  • makedonia
  • vinum
  • ab-vasilopoulos
  • enkarpw
  • lepetit
  • mart
  • ep
  • dimitrakas
  • marws
  • panagopoulos
Κέντρο Συμβούλων Επιχειρήσεων τροφίμων

Κέντρο Συμβούλων Επιχειρήσεων τροφίμων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μιχαήλ Χουρμούζη 18,
Θεσσαλονίκη 544 53
Τηλ.: 2310328008
Fax. :2310437922