ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Ιωαννίδου Δήμητρα
Ιωαννίδου Δήμητρα Διευθύντρια της ''Foodlaw Consulting''
Ιωαννίδου Δήμητρα Διευθύντρια της ''Foodlaw Consulting''
Η κ. Δήμητρα Ιωαννίδου είναι Τεχνολόγος Τροφίμων με μεταπτυχιακές σπουδές στη "Διαχείριση αποβλήτων" (ΕΑΠ).

Το 2017 βραβεύτηκε από το Money show και από την εφημερίδα "Θεσσαλονίκης δρώμενα" ως μία εκ των σημαντικότερων επιχειρηματιών της Βορείου Ελλάδος κάτω των 40 ετών, με βραβείο γε"νέο" επιχειρείν. https://issuu.com/thessdromena/docs/binder1

Ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων Τροφίμων και εκπαιδεύτρια εγγεγραμμένη στο μητρώο του ΕΦΕΤ για την εκπαίδευση του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων (με Α.Μ: 22520141362) είναι υπεύθυνη για την εκπόνηση μελετών HACCP, ISO 22000, ISO 9001, BRC, IFS.

Με την πολυετή εμπειρία της παρέχει εξειδικευμένη συμβουλευτική προς τις επιχειρήσεις πάνω στη Νομοθεσία των Τροφίμων και αναλαμβάνει τη διαχείριση κρίσεων, έκτακτων περιστατικών και τον έλεγχο του προσωπικού των επιχειρήσεων.


Ιωαννίδου Δήμητρα
Ιωαννίδου Δήμητρα Διευθύντρια της ''Foodlaw Consulting''
Ιωαννίδου Δήμητρα Διευθύντρια της ''Foodlaw Consulting''
Η κ. Δήμητρα Ιωαννίδου είναι Τεχνολόγος Τροφίμων με μεταπτυχιακές σπουδές στη "Διαχείριση αποβλήτων" (ΕΑΠ).

Το 2017 βραβεύτηκε από το Money show και από την εφημερίδα "Θεσσαλονίκης δρώμενα" ως μία εκ των σημαντικότερων επιχειρηματιών της Βορείου Ελλάδος κάτω των 40 ετών, με βραβείο γε"νέο" επιχειρείν. https://issuu.com/thessdromena/docs/binder1

Ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων Τροφίμων και εκπαιδεύτρια εγγεγραμμένη στο μητρώο του ΕΦΕΤ για την εκπαίδευση του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων (με Α.Μ: 22520141362) είναι υπεύθυνη για την εκπόνηση μελετών HACCP, ISO 22000, ISO 9001, BRC, IFS.

Με την πολυετή εμπειρία της παρέχει εξειδικευμένη συμβουλευτική προς τις επιχειρήσεις πάνω στη Νομοθεσία των Τροφίμων και αναλαμβάνει τη διαχείριση κρίσεων, έκτακτων περιστατικών και τον έλεγχο του προσωπικού των επιχειρήσεων.


Ιωαννίδου Αναστασία
Ιωαννίδου Αναστασία/ Ψυχολόγος /
Ιωαννίδου Αναστασία/ Ψυχολόγος /
Ψυχολόγος ΑΠΘ

Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Οργάνωσης
Κεραμάρης Γιώργος
Κεραμάρης ΓιώργοςΣύμβουλος Ποιότητας – Τεχνολόγος Τροφίμων
Κεραμάρης ΓιώργοςΣύμβουλος Ποιότητας – Τεχνολόγος Τροφίμων
Εκπαιδευτής εγγεγραμμένος στο μητρώο του ΕΦΕΤ για την εκπαίδευση του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων στην ''Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων''.

Eπικεφαλής επιθεωρητής συστήματος ISO 22000.


Σταυράκης Ιωάννης
Σταυράκης Ιωάννης / Χημικός Μηχανικός - Τεχνικός ασφαλείας /
Σταυράκης Ιωάννης / Χημικός Μηχανικός - Τεχνικός ασφαλείας /
Υπεύθυνος για τις μελέτες υγρών αποβλήτων των επιχειρήσεων τροφίμων
Καλαιτζής - Καλλίδης Στέργιος
Καλαιτζής - Καλλίδης Στέργιος / Δικηγόρος /
Καλαιτζής - Καλλίδης Στέργιος / Δικηγόρος /
Ταχματζίδης Ιωάννης
Ταχματζίδης Ιωάννης / Καρδιολόγος-Ιατρός εργασίας /
Ταχματζίδης Ιωάννης / Καρδιολόγος-Ιατρός εργασίας /

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

  • molos
  • spitiko
  • estrella
  • panagopoulos
  • akadhmia
  • tsagkas-foods
  • kefir
  • jerrys
  • KRITIKOS
  • giradiko
  • argos
  • pizza-fan
  • parfait
  • talgo
  • galh
  • seven2seven
  • kitchen-bar
  • minerva
  • lina
  • santo-wines
  • lepetit
  • allotino
  • prassas
  • agrifredda
  • aferof
  • roumel
  • royal-hotel
  • patafritas
  • papaioanou
  • elliniki-nostimia
  • to-ellhniikon
  • ab-vasilopoulos
  • eurosnack
  • spoon
  • sofis
  • makedonia
  • 4all
  • subito
  • mebgal
  • miltos
  • mart
  • umbrellas
  • taste-hellas
  • leontiadh
  • kunrol
  • ep
  • gyros
  • ouzounoglou
  • meletiadis
  • FAMIGLIANO
  • enkarpw
  • habanera
  • tiganies-kai-sxares
  • zakoma