ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1. Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ HACCP ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ;
Όχι, η πιστοποίηση του HACCP σύμφωνα με το προτυπο ISO 22000:2005 είναι προαιρετική. Αντίθετα η μελέτη HACCP και η εφαρμογή ενός συστήματος διασφάλισης της ασφάλειας των τροφίμων, που στηρίζεται στις αρχές του HACCP είναι υποχρεωτική.

Δείτε επίσης: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ISO 22000
2. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΝΟΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ;
3. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ;ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΆ;
4. ΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ;
5. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ ΛΗΞΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ;
6. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HACCP;
7. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΨΥΓΕΙΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ;
8. ΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ;
9. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΟΥΛΑΩ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝ ΕΧΩ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ;

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Επισήμανση τροφίμων


Σεμινάριο

Σύμβουλος ποιότητας & ασφάλειας τροφίμων

ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ


Σεμινάριο

footer new

footer test