ΜΕΛΕΤΗ HACCP

Η μελέτη HACCP εκπονείται μόνο από επιστήμονα στον τομέα των τροφίμων (Τεχνολόγο τροφίμων, Χημικό τροφίμων, Γεωπόνο, Κτηνίατρο) και αποτελεί μία σιγουριά για τον κάθε επιχειρηματία ότι τα προϊόντα που προσφέρει στους καταναλωτές είναι ασφαλή και ποιοτικά (HACCP οδηγός επιθεώρησης). Τα τελευταία χρόνια η μελέτη HACCP είναι πολύ διαδεδομένη και για έναν επιπλέον λόγο.

Αποτελεί και διαφημιστικό εργαλείο, μιας και είναι συνώνυμο του "ελεγμένου ποιοτικού τροφίμου".

Foodlaw consulting Μελέτες Haccp- ISO 22000- Ενημέρωση για αλλεργιογόνα συστατικά Άδειες λειτουργίας υγειονομικού ενδιαφέροντος,


ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

  • molos
  • lina
  • royal-hotel
  • tiganies-kai-sxares
  • to-ellhniikon
  • parfait
  • foul-meze
  • KRITIKOS
  • akadhmia
  • prassas
  • eurosnack
  • makedonia
  • green-pack
  • marws
  • falafel
  • patafritas
  • allotino
  • giradiko
  • ep
  • enkarpw
  • jerrys
  • kunrol
  • minerva
  • talgo
  • umbrellas
  • gyros
  • tsagkas-foods
  • hlios
  • FAMIGLIANO
  • lepetit
  • spoon
  • galh
  • ouzounoglou
  • kefir
  • subito
  • agrifredda
  • aferof
  • elliniki-nostimia
  • spitiko
  • miltos
  • roumel
  • pizza-fan
  • meletiadis
  • vinum
  • 4all
  • habanera
  • mebgal
  • dimitrakas
  • argos
  • estrella
  • taste-hellas
  • kitchen-bar
  • seven2seven
  • santo-wines
  • mart
  • katselis
  • akritidis
  • alexoudi
  • panagopoulos
  • sofis
  • zakoma
  • papaioanou
  • ab-vasilopoulos
  • leontiadh
Κέντρο Συμβούλων Επιχειρήσεων τροφίμων

Κέντρο Συμβούλων Επιχειρήσεων τροφίμων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μιχαήλ Χουρμούζη 18,
Θεσσαλονίκη 544 53
Τηλ.: 2310328008
Fax. :2310437922