EKTHES TROFIMWN GOURMET LIMANI

Έκθεση τροφίμων Αποθήκη Γ Λιμάνι| Gourmet Exhibition Θεσσαλονίκη

3rd Gourmet Exhibition Θεσσαλονίκη

Στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στην Αποθήκη Γ, στις 6,7 και 8 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η 3rd Gourmet Exhibition με πληθώρα τυποποιημένων ποιοτικών και εκλεκτών τροφίμων από Έλληνες παραγωγούς. Θα παραστούν περισσότεροι από 80 παραγωγοί & brand names και θα διοργανωθούν 48 διαφορετικές εκδηλώσεις για συμμετοχή των επισκεπτών (σεμινάρια, ομιλίες, γευσιγνωσίες, παρουσιάσεις προϊόντων, βραβεύσεις κτλ).

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

• Σάββατο 6/4/19, 13:00-21:00

• Κυριακή 7/4/19, 11:00-21:00

• Δευτέρα 8/4/19, 11:00-17:00 

Δημοφιλείς ειδήμονες θα  παρουσιάσουν σε  θεματικές τράπεζες γευσιγνωσίας.

Η κα Ελένη Ψιχούλη θα είναι η οικοδέσποινα της Gourmet Exhibition 2019 και θα είναι στην τράπεζα γευσιγνωσίας ''Χορτοφαγία'' το Σάββατο 7 Απριλίου, στις 16:30 – 18:00.

Κρατήσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα “Χορτοφαγία”.

Η κα Μαλάμα Μπαναβού και ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου στρώνουν 'το τραπέζι της Λήμνου'' το Σάββατο 7 Απριλίου, 18:30 – 20:00

Κρατήσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα #LemnosTrapezaGeysignwsias

Η κα Σταμούλου  Ιωάννα στρώνει ένα τραπέζι γευσιγνωσίας με θέμα ''τα γλυκά του τόπου μας'' την Κυριακή 7 Απριλίου , 16:00 – 17:00.

Κρατήσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα  “Τα γλυκά του τόπου μας”

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το παρακάτω link: https://www.gourmetexhibition.com/

Η Foodlaw Consulting διαθέτοντας την κατάλληλη εμπειρία αναλαμβάνει την κατάθεση του φακέλου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την καταχώριση τροφίμων στο μητρώο ΠΟΠ και ΠΓΕ.

Αν είστε παραγωγοί ή μεταποιητές και επιθυμείτε να καταχωρίσετε ως ΠΟΠ ή ως ΠΓΕ κάποιο τρόφιμο ή κάποιο γεωργικό προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας. 

Δείτε επίσης:  Έλεγχος ετικέτας για εξαγωγέςμελέτη HACCP Μελέτη BRCΜελέτη IFS, Πιστοποίηση Kosher,  Άδειες λειτουργίας υγειονομικού ενδιαφέροντος , Συμβουλευτική στη Νομοθεσία τροφίμων

 


ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

  • dimitrakas
  • zakoma
  • allotino
  • gyros
  • 4all
  • kefir
  • ep
  • lina
  • vinum
  • miltos
  • foul-meze
  • akritidis
  • falafel
  • spitiko
  • marws
  • roumel
  • green-pack
  • enkarpw
  • seven2seven
  • eurosnack
  • galh
  • subito
  • papaioanou
  • argos
  • katselis
  • mebgal
  • elliniki-nostimia
  • aferof
  • ouzounoglou
  • molos
  • taste-hellas
  • akadhmia
  • minerva
  • KRITIKOS
  • leontiadh
  • santo-wines
  • spoon
  • to-ellhniikon
  • estrella
  • habanera
  • agrifredda
  • kunrol
  • prassas
  • panagopoulos
  • tiganies-kai-sxares
  • giradiko
  • jerrys
  • lepetit
  • mart
  • talgo
  • FAMIGLIANO
  • meletiadis
  • pizza-fan
  • makedonia
  • patafritas
  • sofis
  • royal-hotel
  • umbrellas
  • parfait
  • kitchen-bar
  • hlios
  • ab-vasilopoulos
  • tsagkas-foods
  • alexoudi
Κέντρο Συμβούλων Επιχειρήσεων τροφίμων

Κέντρο Συμβούλων Επιχειρήσεων τροφίμων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μιχαήλ Χουρμούζη 18,
Θεσσαλονίκη 544 53
Τηλ.: 2310328008
Fax. :2310437922